Kundeeksempler

​Miljøfluen producerer og leverer biologisk fluebekæmpelse til hele Danmark samt store dele af Norden og Europa. Herunder finder du flere eksempler på, hvordan gyllefluer og snyltehvepse kan anvendes i forskellige staldtyper. 

Agnesminde - Økologisk kvægstald

Miljøfluen leverer biologisk fluebekæmpelse til gården Agnesminde, som er Jan Pedersens økologiske landbrug i Haubro ved Aars i Nordjylland.

Jan modtager snyltehvepse i små beholdere hver 14. dag, som han anvender i sine kalvebokse for at holde stalden fluefri igennem sommeren.

Ved at bruge snyltehvepse til at bekæmpe fluer, undgår Jan at flytte unødigt rundt på sine kalve. De kan blive stående næsten hele sæsonen og bliver ikke stressede.

Højbogård - Konventionel kvægstald

​Miljøfluen har besøgt Erik Nørbjerg i Thy, der har brugt biologisk fluebekæmpelse i sin kvægstald siden 2008.

Erik driver et konventionelt landbrug med ca. 200 malkekøer og bruger larver og pupper fra gyllefluer, som han drysser ned i spalterne i gulvet samt snyltehvepse, som han hænger op nær sine områder med dybstrøelse. 

Han sparer tid og slipper for at vande gift ud i stalden ved blot at tilføre gyllefluer og snyltehvepse hver 14. dag i fluesæsonen

TH Agro - Grisestald (Farestald)​

Her kan du se et et eksempel på, hvordan Miljøfluens gyllefluer anvendes på TH Agros Bjernegård i Ebberup på Fyn. 

Poserne med gyllefluer hænges op i miljøbeholdere i stalden, så fluerne kan flyve ud, når de klækker og ned i gyllekanalerne for at bekæmpe uønskede fluer hos grisene. 

Miljøfluen omtales 3 min. inde i videoen.

Video: TH Agro ApS, AD Media, 2021

​Om Miljøfluen

Miljøfluen® startede i 1993 med produktion af gyllefluer og snyltehvepse til bekæmpelse af staldfluer i danske landbrug.

Gyllefluer samt snyltehvepse er naturligt forekommende nyttedyr i Danmark, der ved hjælp af naturens egen indretning, nedbringer forekomsten af de generende staldfluer.​

Kontakt​

Miljøfluen®

CVR: 32818129

​Kildalgårdsvej 3,
​9330 Dronninglund

​Telefon: 98 25 99 00

E-mail: info@miljofluen.dk

Telefontider:

Mandag til torsdag: kl. 08:00 - 14:00

Fredag: kl. 8:00 - 12:00

Find os på: