Produkter​

​GYLLEFLUER (latin: hydrotaea aenescens)

Gyllefluer (også kendt som biofluer, rovfluer eller miljøfluer) bruges til bekæmpelse af andre fluer i stalde, fordi dens larver er såkaldte rovlarver, der lever af at æde andre fluers larver. 

Gyllefluer anvendes i stalde med spaltegulve og gyllekanaler, hvor de hænges op uden for dyrenes rækkevidde.  Læs mere om gyllefluer

LARVER OG PUPPER

Larver og pupper er gyllefluer (hydrotaea aenescens) på larve- og puppestadiet. De bruges til bekæmpelse af andre fluer i stalde, fordi dens larver er såkaldte rovlarver, der lever af at æde andre fluers larver.

Larver og pupper anvendes i stalde med spaltegulve og gyllekanaler, hvor de hældes direkte i gyllen under spalterne. 

SNYLTEHVEPSE

Snyltehvepse er en lille gruppe af hvepse (2-3 mm.), som formerer sig ved at lægge sine æg i​ fluepupper, hvorved der udvikles snyltehvepselarver fra fluepupperne i stedet for fluer. 

Snyltehvepse anvendes i stalde med dybstrøelse. 

Læs mere om snyltehvepse

FLY MONSTER FLUEFÆLDE (STOR)​

PRIS: 1196 KR. (EX. MOMS)

​Beskrivelse:

Stor udendørs fluefælde, der vha. lokkemiddel tiltrækker fluer. Fælden kan bruges igen og igen og den kan bruges mange steder, som f.eks. nær kompost- og affaldscontainere eller ved udendørs husdyrhold, som grise, køer, heste og høns. Placeres dog udenfor dyrenes rækkevidde. Der medfølger 2 poser med FLY-IN Lokkemiddel, som rækker ca. 3 mdr. Refill-lokkemiddel kan tilkøbes efterfølgende.

Læs mere om Fly Monster fluefælder

FLY MONSTER FLUEFÆLDE (LILLE)​

PRIS: 556 KR. (EX. MOMS)

Beskrivelse:

​Medium størrelse fluefælde til udendørs brug, der vha. lokkemiddel tiltrækker fluer. Fælden kan bruges igen og igen. Fælden kan bruges mange steder, som f.eks. nær kompost- og affaldscontainere eller ved udendørs husdyrhold, som grise, køer, heste og høns. Placeres dog udenfor dyrenes rækkevidde. Der medfølger 2 poser med lokkemiddel. Refill-lokkemiddel kan tilkøbes efterfølgende.

Læs mere om Fly Monster fluefælder

FLY-IN MIXTURE TIL FLY MONSTER FÆLDER​

PRIS: 48 KR. (EX. MOMS)

Beskrivelse:

Refill med lokkemiddel til brug i FLY MONSTER Fluefælde og MINI MONSTER Fluefælde. 

Læs mere om Fly Monster fluefælder

​Om Miljøfluen

Miljøfluen® startede i 1993 med produktion af gyllefluer og snyltehvepse til bekæmpelse af staldfluer i danske landbrug.

Gyllefluer samt snyltehvepse er naturligt forekommende nyttedyr i Danmark, der ved hjælp af naturens egen indretning, nedbringer forekomsten af de generende staldfluer.​

Kontakt​

Miljøfluen®

CVR: 32818129

​Kildalgårdsvej 3,
​9330 Dronninglund

​Telefon: 98 25 99 00

E-mail: info@miljofluen.dk

Telefontider:

Mandag til torsdag: kl. 08:00 - 14:00

Fredag: kl. 8:00 - 12:00

Find os på: