SPF-Godkendt

​Miljørigtig fluebekæmpelse

Siden 1993

Vælg sprog:  gb

Ring for et gratis tilbud​

Hvem er vi?

Miljørigtig fluebekæmpelse​

Miljøfluen blev etableret i 1993. På det tidspunkt var gyllefluer og snyltehvepse forholdsvis nye produkter til biologisk fluebekæmpelse i stalde. Interessen var stor, så der blev hurtigt brug for en udvidelse af produktionen. Igennem årene har vi løbende udviklet nye løsninger til forskellige staldforhold, og er som altid først med nye programmer.

De fleste af vores konsulenter har været hos os fra opstarten, og alle nye konsulenter får en grundig uddannelse. Vi har derfor en meget stor ekspertise indenfor biologisk fluebekæmpelse til brug i svinestalde, kvægstalde og minkfarme og andre stalde.

Efter flere udvidelser af produktionen, flyttede vi i 2010 til Kildalgårdsvej 3 i Dronninglund, hvor de nye lokaler var klar til den større efterspørgsel.

Sikkert resultat

Med en serviceaftale får du det bedste og billigste resultat.
Vores konsulenter fastlægger i samarbejde med jer en sikker fluefri løsning til fast pris.

Rådgivning, fastlæggelse af leveringsplan og evt. konsulentbesøg er gratis. Hvis der mod forventning opstår problemer i løbet af aftalen der gør at en ekstra levering er nødvendig, sender vi den uden beregning.

Vi vil gerne være de bedste

Vort hovedformål er at være landbrugets førende samarbejdspartner, når det gælder fluebekæmpelse, og vi bestræber os på at opnå de bedste resultater på alle områder.​

Vores dygtige kontorpersonale er klar ved telefonen med rådgivning, modtagelse af ordrer og selvfølgelig henvisning til din egen konsulent. 

På den måde kan alle kontaktpersoner sikre dig en hurtig og kvalificeret sparring på alle spørgsmål om fluebekæmpelse.

Få en fluefri stald, og et bedre indemiljø for dyrene.