Miljøfluens Konsulenter

Miljøfluens konsulenter har alle stor erfaring indenfor fluebekæmpelse med gyllefluer og snyltehvepse. Ved en samtale​ kan de vurdere hvilke nyttedyr, der bedst indsættes i staldene for at komme de uønskede fluer til livs, og de kan også fortælle dig, hvor meget du har brug for.

Alex Pedersen, Salgschef

Alex har været tilknyttet Miljøfluen® siden vi begyndte produktionen af biologisk fluebekæmpelse med gyllefluer og snyltehvepse tilbage i 1993.

Alex er en mand på farten og har mange kilometer bag rattet, når det gælder fluebekæmpelse. Han har igennem tiden besøgt mange gårde og kender hvert et staldsystem, og han har stor erfaring i, hvordan du bedst tilfører gyllefluer eller snyltehvepse for at opnå størst effekt.

Dorthe Suzette Andersen, Salgskonsulent

Siden 2006 har Dorthe været en del af Miljøfluens administrative team og har siden opbygget en stor erfaring indenfor biologisk fluebekæmpelse.

Dorthe varetager store dele af vores danske og udenlandske kunder og kan tilbyde digital sparring om dine muligheder inden for biologisk fluebekæmpelse. Hvis du derfor foretrækker en fleksibel kontakt med din konsulent, f.eks. via skype eller lign. så kan vi arrangere, at Dorthe blive din faste kontakt hos Miljøfluen®.

Læs mere om Dorthe Suzette Andersen.

Aage Pedersen, Salgskonsulent

​Aage har siden 1999 været salgskonsulent hos Miljøfluen® og har derfor stor erfaring indenfor biologisk fluebekæmpelse.

Aage har, før sin tilknytning til Miljøfluen, arbejdet som idrætsunderviser på Nordjyllands Landbrugsskole, Lundbæk samt drevet eget landbrug med grise, køer og planteavl. Han har derfor stor baggrundsviden indenfor forskellige typer af landbrugsformer og staldsystemer.

​Om Miljøfluen

Miljøfluen® startede i 1993 med produktion af gyllefluer og snyltehvepse til bekæmpelse af staldfluer i danske landbrug.

Gyllefluer samt snyltehvepse er naturligt forekommende nyttedyr i Danmark, der ved hjælp af naturens egen indretning, nedbringer forekomsten af de generende staldfluer.​

Kontakt​

Miljøfluen®

CVR: 32818129

​Kildalgårdsvej 3,
​9330 Dronninglund

​Telefon: 98 25 99 00

E-mail: info@miljofluen.dk

Telefontider:

Mandag til torsdag: kl. 08:00 - 14:00

Fredag: kl. 8:00 - 12:00

Find os på: